رده بندی:
ویروس کرونا و زمینههای آسیب به سلامت روان پناهندگان
بر اساس گزارش جدید دانشگاه بیرمنگام، شيوع ويروس COVID-19 نشان داد كه دسترسي به منابع دیجیتال، موانع زبانی و حمایت کافی از رفاه برای پناهندگانی که بخشی از طرح حمایتی جامعه بریتانیا (CSS) بودند، وجود ندارد. این مطالعه نشان ميدهد که چگونه سلامت روانی بسیاری از پناهندگان در شرایط همه گیری بدتر شده است، اما اين مسئله برای پناهندگاني كه قبلاً با مشکلات روانی مرتبط با تجارب درگیری، از دست دادن و انزوا روبرو شده بودند عميقتر بوده است.
پناهندگان سالخورده؛ گروهی سنی با بیشترین سهم آسیب از آوارگی!
مطالعهای که بر روی پناهندگان از خاورمیانه و آسیا در ترکیه انجام شده است، چالش های ادغام پناهندگان در مقصد را نشان ميدهد. اين مطالعه نشان ميدهد كه مهاجرت تأثیر عمیق تری بر سالمندانی دارد که نمیتوانند با خویشاوندان خود در کشورهای خود در ارتباط باشند و در مقایسه با پناهندگان جوان موانع زبانی شدیدتری را تجربه ميكنند. همچنین بر اساس يافتههاي اين مطالعه، كشور تركيه در زمینه مراقبت از پناهندگان با ايجاد محیط امن، سیستم کارآمد، شیوههای رفاهی و فرهنگ و سنت هایی که مشابه کشور مبدا پناهندگان است و همچنین حمايت سخاوتمندانه خیریهها در اين كشور، در مقایسه با سایر کشورها از شرايط بهتری برخوردار است. با این وجود، اين فرصتها که به ادغام پناهندگان سالخورده در كشور مقصد کمک میکند، تحت الشعاع مشکلاتی مانند موانع ارتباطی، فقر، تبعیض، بیکاری و آسیب های ناشی از درگیریها در کشورهای خود قرار دارد.
13 سال زندان برای یک شهردار ایتالیایی طرفدار پناهندگان!
دومنيكو لوكانو، شهردار سابق شهر راياس (يكي از شهرهاي كوچك ایتالیا) که با استقبال و ادغام مهاجران جامعه خود را احیا کرد، به دلیل حمایت از مهاجرت غیرقانونی و مدیریت نامتعارف پناهجویان به بیش از 13 سال زندان محکوم شد. به گفته مقامات قضایی، لوکانو با اعطای قراردادهای جمع آوری زباله به دو شرکت تعاونی که برای کمک به مهاجران در جستجوی کار ایجاد شده بود، روند مناقصه عمومی را زیر پا گذاشته است. لوکانو همچنین پس از حمايت از عروسی یک زن نیجریه ای با یک مرد ایتالیایی متهم به سازماندهی “ازدواج های آسان” شد تا این زن، که مجبور به کار جنسی در ناپل بود، بتواند به طور قانونی در ایتالیا زندگی و کار کند.
عفو بینالملل: اقدام غیرقانونی لهستان درباره پناهجویان افغان
به گزارش عفو بین الملل، لهستان گروهی از پناهجویان افغان را که در اواخر ماه اوت در مرز خود با بلاروس اردو زده بودند، به طور غیرقانونی عقب راند. اين در حالي است كه ایو گدی، مدیر دفتر نهادهای اروپایی عفو بین الملل میگوید: “عقب راندن افرادی كه بدون ارزيابي نيازهاي حفاظتي خود، تقاضای پناهندگی میکنند، بر خلاف قوانین اروپایی و بین المللی است.”