• خانه
  • انتشارات
  • رویدادها
  • پیمایش ها
  • گروههای کاری
    • حکمرانی مهاجرت
    • جابه جایی های تحصیلی
    • مهاجرت های اجباری و پناهجویی
    • مهاجرت های اقتصادی و کاری
  • اخبار و یادداشت های تحلیلی
  • درگاه داده ها و اطلاعات
    • نمایه مهاجرتی ایران
      • نمایه مهاجرتی ایران شماره دوم
      • نمایه مهاجرتی ایران شماره اول
    • اینفوگرافیک
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • En
پیشخوان هفتگی مهم ترین اخبار مهاجرتی ایران و جهان ( یکشنبه 11 خرداد 1399 )
1399-04-01
حرکت از اتلاف مغزها به سمت چرخش مغزها در سایه بحران کرونا
1399-04-01

پیشخوان هفتگی مهم ترین اخبار مهاجرتی ایران و جهان (یکشنبه 1 تیر ماه 1399 )

رده بندی:

  • اخبار
  • دسته‌بندی نشده

منتشر شده توسط ادمین در 1399-04-01
بخش اول / جابجایی های دانشجویی و متخصصان  

خبر گزاری مهر: امکان اعطای فوق لیسانس به جای تخصص پزشکی برای دانشجویان خارجی

شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعطای مدرک فوق لیسانس به جای تخصص به متقاضیان بین المللی رشته های تخصصی بالینی پزشکی موافقت کرد. دکتر محمود قاضی خوانساری در رابطه با این موضوع گفت: همانند دوره دستیاری دندانپزشکی که در حال اجراست و متقاضیان بین المللی رشته های تخصصی دندانپزشکی با گذراندن دوره های مورد تایید و قابل قبول موفق به دریافت مدرک فوق لیسانس و یا PhD می شوند می توان برای دوره های تخصصی بالینی پزشکی نیز این مدل را پیاده سازی کرد.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

خبر گزاری ایسنا: وضعیت ورود و خروج دانشجویان خارجی تسهیل شد

مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان از تدوین مصوبه جدید ورود و خروج دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در دانشگاه‌های داخلی خبر داد و گفت: بر اساس قانون جدید تمامی امور مربوط به ورود و خروج دانشجویان خارجی در دانشگاه مبدأ انجام می‌گیرد.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام: رتبه بندی جهانی کیو اس سال ۲۰۲۱منتشر شد

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دکتر محمدجواد دهقانی سرپرست ISC گفت: در آخرین نتایج رتبه بندی سال 2021 کیو اس  5  دانشگاه کشور حضور دارند. دانشگاه صنعتی شریف با رتبه 409، دانشگاه صنعتی امیرکبیر با رتبه 477، دانشگاه تهران با رتبه600-591،  دانشگاه علم و صنعت ایران با رتبه 650-601 و دانشگاه شیراز  با رتبه 1000-801 می باشند. این درحالی است که تا سال 2016 فقط دو دانشگاه صنعتی شریف با رتبه 480-471  و دانشگاه تهران با رتبه 600-551 در این نظام رتبه بندی حضور داشتند.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

خبر گزاری ایسنا: تمدید بورس تحصیلی ایران- روسیه

مدیریت همکاری‌های علمی بین‌الملل از تمدید بورسیه تحصیلی ایران و روسیه در تمام رشته‌های تحصیلی در مقاطع کارشناسی‌ارشد، دکترا و فرصت‌های تحقیقاتی برای دانشجویان دکتری دانشگاه‌های داخل کشور، برای سال تحصیلی ۲۰۲0-۲۰۲1 خبر داد.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

ایسنا: تمدید یکساله و رایگان گذرنامه‌های شهروندان ایرانی خارج از کشور‎

وزارت امور خارجه از تمدید یکساله و رایگان گذرنامه‌های شهروندان ایرانی خارج از کشور‎ خبر داد. وزارت امور خارجه، موضوع را در ستاد گذرنامه کشور طرح کرد و مقرر شد گذرنامه‌های عادی آن دسته از شهروندان ایرانی که در حال حاضر در خارج از کشور به سر می‌برند (اعم از مقیم و غیر مقیم) و در شرایط متأثر از شیوع بیماری کووید 19 امکان بازگشت به کشور را ندارند و یا به دلیل کم بودن اعتبار باقیمانده گذرنامه اشان با مشکلات اقامتی مواجه شده‌اند، از تاریخ ارائه درخواست برای مدت یکسال تا تاریخ ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ توسط نمایندگی‌های جمهوری اسلامی در خارج از کشور به صورت رایگان تمدید شود.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

Trump Expected To Suspend H-1B, Other Visas Until End Of Year

بلومبرگ: تعلیق ویزای H1-B و دیگر ویزاهای مهاجرتی از سوی ترامپ

شیوع ویروس کرونا و افزایش شدید بیکاری ها در آمریکا، موجب تعلیق ویزای نیروی کار ماهر و دیگر ویزاهای مهاجرتی خواهد شد. طبق دستور العمل جدید قوانین سخت گیرانه ای بر شرکت های فناور آمریکایی که قصد استخدام نیروی کار ماهر از خارج از کشور را دارند، اعمال خواهد شد.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

Trump to Order New Restrictions on H-1B Visa in Next Two Days

بلومبرگ: ترامپ دستور محدودیت های جدید در ویزای H-1B را در دو روز آینده صادر می کند

رئیس جمهور دونالد ترامپ گفت که وی تا دو روز آینده محدودیت های جدیدی را به منظور بهبود اقتصادی و رفاه مردم آمریکا در مورد ویزاهای مهاجرتی مبتنی بر اشتغال اعلام خواهد کرد. این اقدام صدها شرکت و هزاران نفر را تحت تأثیر قرار می دهد.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

Where are Canada’s international students arriving from?

سی ای سی نیوز: دانشجویان بین المللی کانادا از کجا می آیند؟

کانادا هم اکنون پذیرای دانشجویان بین المللی از حدود 175 کشور جهان است. این کشور در فاصله زمانی ژانویه تا آوریل 2020، پذیرای 67000 دانشجوی جدید بین المللی از 156 کشور مختلف بوده است.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

Japan: exchange students in second wave of border reopening

ژاپن: تبادل دانشجویان در موج دوم بازگشایی مرزها

پیش از کرونا ویروس، هدف ژاپن دستیابی به 300 هزار دانشجویی بین المللی تا سال 2020 دور نبود. براساس گزارش جدید سازمان دانشجویی و خدمات ژاپنی (JASSO) ، 228.403 دانشجوی بین المللی در سال 2019 در مراکز بین المللی جذب دانشجوی  این کشور حضور داشتند.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

International Students Face Dire Prospects in Fall

فوربز: دانشجویان بین المللی در پاییز با چشم انداز نامساعدی روبرو هستند

حتی قبل از همه گیری کروناویروس، دانشجویان بین المللی به دلایل مختلفی اعم از سختی اخذ ویزا کمتر دانشگاه های ایالات متحده را برای تحصیل انتخاب می کردند. اما با شیوع همه گیری بخش آموزش بین الملل دانشگاه های ایالات متحده با چالش های بسیاری روبرو شده است که آینده دانشجویان و بسیاری از دانشگاه های این کشور را در هاله ای از ابهام قرار داده است. مشکلات مالی دانشگاه ها، پذیرش دانشجویان جدید و دریافت ویزای OPT بخشی از این چالش ها و ابهام ها هستند.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

Masks required and fewer parties (allegedly): What college will look like this fall

واشنگتن پست: اعلام قوانین سختگیرانه بهداشتی از سوی دانشگاه ها به منظور از سر گیری فعالیت ها

به منظور از سر گیری مجدد فعالیت های دانشگاهی، به تدریج دانشگاه های ایالات متحده در حال تهیه مکانیزم ها و قواعد بهداشتی برای دانشجویان خود هستند. استفاده از ماسک در محوطه عمومی ساختمان ها و رعایت فاصله فیزیکی بخشی از اقدامات در نظر گرفته شده برای فعالیت در محیط های دانشگاهی هستند.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

Up to 350 international students to return to Australia under pilot scheme

گاردین: باز گشت 350 دانشجوی بین المللی به استرالیا تحت برنامه آزمایشی

دولت  های فدرال و شهرهای پایتخت استرالیا طرحی را تصویب کرده اند تا حداکثر 350 دانشجوی بین المللی برای ادامه تحصیل به کانبرا پرواز کنند این نخستین ورود دانشجویان بین المللی از زمان بسته شدن مرزهای استرالیا در ماه مارس به روی افراد غیر مقیم و غیر شهروند است تا از شیوع کووید 19 جلوگیری کند.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

Updated Visa Guidelines International Students Should Know

یو اس نیوز: دستورالعمل های تمدید ویزا که دانشجویان بین المللی باید بدانند

دولت ایالات متحده راهنمایی هایی را در مورد مقررات ویزای دانشجویی منتشر کرده است که به دانشجویان بین المللی کمک می کند تا ویزای خود را در طول همه گیری های کرونا ویروس حفظ کنند.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

The Trump administration is moving to restrict international students. Why that is a bad idea.

واشنگتن پست: دولت ترامپ در حال تلاش برای محدود کردن دانشجویان بین المللی است. چرا این موضوع یک ایده خوبی نیست؟

تعداد دانشجویان بین المللی در ایالات متحده در سال تحصیلی 2019-2018 حدود 2 درصد کاهش یافته است و این امر قبل از همه گیری کرونا ویروس و تعطیلی مرزهای هوایی به وقوع پیوسته بود. اکنون یک افت شدیدتر نه تنها به دلیل کووید 19 بلکه به دلیل اقدامات دولت ترامپ برای محدود کردن توانایی دانشجویان خارجی برای تحصیل در ایالات متحده قابل پیش بینی است. دولت در حال افزایش محدودیت های ویزا برای دانشجویان چینی و اکثر دانشجویان بین المللی است و در نظر دارد برنامه کار و تحصیل را برای خارجی ها قطع کند و یا به آن خاتمه دهد.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

Interactive: international students make up more than 30% of population in some Australian suburbs

دانشجویان بین المللی بیش از 30٪ جمعیت برخی از حومه های استرالیا را تشکیل می دهند

دانشجویان بین المللی بیش از 30 درصد از جمعیت را در برخی از حومه های استرالیا، قبل از بسته شدن مرزها ، برای جلوگیری از شیوع COVID-19 تشکیل می دادند. آنها نه تنها سالانه 38 میلیارد دلار به اقتصاد کمک می کنند و 130 هزار شغل را پشتیبانی می کنند، بلکه اعضای مهمی از جوامع محلی به شمار می‌روند.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

House GOP Immigration Letter Backs OPT for International Students

فوربز: نامه حمایتی نمایندگان کنگره برای حمایت از دانشجویان بین المللی

نماینده مجلس با ارسال نامه ای به وزیر امور خارجه مایك پومپئو و وزیر دفاع میهن چاد ولف خواستار حمایت از ویزای  آموزش عملی اختیاری OPT برای دانشجویان بین المللی شدند. منابع مختلفی تأیید کرده اند که برخی از مقامات دولت ترامپ امیدوارند که از رکود اقتصادی اخیر به دلیل کووید 19 استفاده کنند تا محدودیت های جدیدی را برای دارندگان ویزای H-1B ، دانشجویان بین المللی و دیگران اعمال کنند.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

Bill Aims to Stop Theft of U.S. University Research by China, Others

وال استریت ژورنال: لایحه مقابله با سرقت تحقیقات انجام شده در دانشگاه‌های آمریکا توسط چین و کشورهای دیگر

طرح سناتورهای دمکرات و جمهوریخواه برای مقابله با سرقت تحقیقات انجام شده در دانشگاه‌های آمریکا توسط چین و کشورهای دیگر، در صورت تصویب اختیار  وزارت امور خارجه را برای رد کردن ویزای دانشجویان و پژوهشگران خارجی بیشتر می‌شود.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

NZ considers options to bring international students back to campuses

پای نیوز: نیوزلند گزینه هایی را برای بازگرداندن دانشجویان بین المللی به دانشگاه ها در نظر می گیرد

طبق اعلام مقامات رسمی، دانشگاه ها و سایر مؤسسات آموزشی نیوزلند قصد دارند با همکاری مقامات بهداشتی و مهاجرتی شرایط را برای ورود ایمن دانشجویان بین المللی به این کشور فراهم کنند. دسترسی به مسکن و برخورداری از شرایط بهداشت عمومی برای مدیریت ویروس کرونا بخشی از برنامه های پیشنهادی هستند.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

Loans and funding support on table in Germany

پای نیوز: اعطای وام و بودجه حمایتی دولت آلمان برای حمایت از دانشجویان بین المللی

دولت آلمان ماه گذشته اعلام کرد که مبلغ 100 میلیون یورو برای دانشجویان بین المللی که در آلمان مشغول به تحصیل هستند و کمتر از 500 یورو در حساب بانکی خود دارند در نظر گرفته خواهد شد. علاوه بر این، وزارت آموزش و تحقیقات آلمان اعلام کرده است که وام های بدون بهره را از طریق Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW) از ابتدای این ماه به دانشجویان بین المللی در این کشور ارائه می دهد.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

بخش دوم: مهاجرتهای اجباری و پناهجوئی

 یک درصد کل جمعیت دنیا در نتیجه فقر و گرسنگی، تغییرات اقلیمی،  جنگ، سرکوب و آشوب ها آواره شده‌اند!

دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان می‌گوید شمار پناهجویان و مهاجران اجباری در سراسر جهان و آنهایی که به دنبال جنگ و ناآرامی آواره شده‌اند تنها در سال گذشته و با رسیدن به رقم ۹ میلیون نفر افزایشی بی‌سابقه داشته است. این دفتر (UNHCR) در گزارش سالانه خود تحت عنوان «روندهای جهانی جابجایی اجباری» خبر داد که ۷۹.۵ میلیون نفری که در نتیجه سرکوب و آشوب ها آواره شده‌اند، یک درصد کل جمعیت بشریت را شامل می‌شوند. از ۷۹.۵ میلیون نفری که مجبور به  مهاجرت اجباری و ترک وطن خود شدند، ۶۸ درصدشان از پنج کشور میانمار، افغانستان، سوریه، سودان جنوبی و ونزوئلا بوده‌اند.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

مصوبه اصلاح آیین‌نامه اجرایی قانون ورود و اقامت اتباع خارجه ابلاغ شد

ایرنا: دولت مصوبه مربوط به اصلاح آیین‌نامه اجرایی قانون ورود و اقامت اتباع خارجه در ایران را ابلاغ کرد. براساس مصوبه مذکور، روادید افراد برای چندبار رفت و برگشت صادر خواهد شد و مدت اعتبار روادید برگشت از تاریخ خروج از مرز، ۶ ماه خواهد بود. طبق این مصوبه برای دانشجویان و اشخاص غیرایرانی متقاضی تحصیل در کشور حسب مورد بنا به درخواست دفاتر امور کنسولی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پروانه اقامت به مدت طول دوره تحصیل و متضمن اجازه خروج و مراجعت مکرر صادر می‌شود.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

در پی تحرکات سیاسی و اقدامات توهین آمیز پیرامون موضوع اتباع خارجی در ایران، سفر افغانستان به وزارت خارجه احضار شد

خبرگزاری مهر: در پی تحرکات عده‌ای معدود از جریانات خاص سیاسی که دارای سابقه ضدیت با جمهوری اسلامی ایران و حسن همجواری میان دو کشور ایران و افغانستان می‌باشند و اخیراً به بهانه فوت چند تن از اتباع آن کشور که قصد ورود غیر قانونی به ایران داشته و یا به‌صورت قاچاقی و غیر قانونی وارد ایران شده بودند، مرتکب برخی اقدامات اهانت آمیز و تعرض به سفارت جمهوری اسلامی ایران و سایر نمایندگی‌های کشورمان در افغانستان شده بودند، صبح امروز (شنبه) «عبدالغفور لیوال» سفیر افغانستان در تهران برای پاره‌ای توضیحات در وزارت امور خارجه حاضر شد.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

واقعیت ماجرای اختلافات اخیر بین افغانستان و ایران چیست؟

خبرآنلاین: روابط بین ایران و افغانستان اخیرا درگیر سوء تفاهم شده است. در دو ماه گذشته، دست هایی سعی کردند تا روابط دو کشور همسایه و همزبان را دچار اختلال کنند. همراهی برخی رسانه ها در داخل افغانستان و برخی رسانه های معاند باعث شد تا موضوعی که نیاز به عقلانیت داشت، تبدیل به بحرانی میان دو کشور شود.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

حضور و تکدی گری اتباع خارجی در خیابان های کشور/۸۰ درصد کودکان کار از اتباع خارجی

ایسنا: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ارائه دسته بندی کلی از وضعیت کودکان کار و عوامل ایجاد این آسیب اجتماعی: یک دسته از کودکان کار دارای وضعیت خانوادگی مشخصی هستند که متأسفانه به دلیل مسائل مرتبط با فقر و درآمد پایین به این ورطه کشیده شده‌اند. عده‌ای دیگر که عمدتا هم از اتباع خارجی هستند به صورت سازماندهی شده و تحت هدایت گروه های مافیایی در خیابان حضور دارند.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

هزینه‌کرد سالانه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای آموزش دانش‌آموزان افغانستانی/ تحصیل بیش از ۱۳۸ هزار دانش‌آموز از اتباع غیرمجاز در مدارس ایران

ایلنا: معاون وزیر آموزش و پرورش؛   در سال گذشته ۱۳۸ هزار و ۲۹۰ دانش‌آموز از اتباع غیرمجاز را که هیچ مدرک اقامتی معتبر نداشتند، در مدارس ثبت نام کردیم. برخی از کشورها بابت اقداماتی که انجام می‌دهند از مجامع بین‌المللی مقدار زیادی پول دریافت می‌کنند، اما کمک‌هایی که این مجامع به ایران می‌کنند به دلیل وجود نگاه تبعیض آمیر به ما، بسیار محدود است و حتی کمتر از یک درصد هزینه‌هایی است که ما برای دانش‌آموزان اتباع هزینه می‌کنیم.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

3 میلیون مهاجر همچنان سرگردانند/ ادامه تعلل بانک مرکزی

خبرگزاری دانشجو: محرومیت ۳ میلیون مهاجر ساکن ایران از کلیه امکانات و زیرساخت‌های خرید الکترونیک در ایام شیوع کرونا ادامه دارد و حل شدن این مسأله منوط به تهیه و اجرای دستورالعمل چگونگی ارائه خدمات الکترونیک بانکی به مهاجران ذیل ماده ۷۳ آیین‌نامه ماده ۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پول‌شویی توسط بانک مرکزی است.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

ارائه خدمات درمانی به برادران افغانستانی ادامه خواهد داشت

جوان آنلاین: رئیس جمهور در تماس تلفنی رئیس جمهور افغانستان با اشاره به ارائه خدمات رایگان درمانی و بهداشتی به مهاجران افغان در ایران، تاکید کرد: ارائه خدمات بهداشتی و درمانی نسبت به برادران افغانستانی در مسیر مبارزه با کرونا با همین روند ادامه خواهد داشت.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

با چه قانونی اتباع خارجی همچنان در ایران ملک می‌خرند؟/ دو روی سکه قانون مالکیت اتباع خارجی

اقتصاد آنلاین: بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران،  ثبت سند ملک و یا آپارتمان به نام یک خارجی در ایران، جرم محسوب می‌شود. یعنی خارجی‌ها به شکل رسمی در هیچ جای کشور نباید صاحب ملک، آپارتمان باشند. بررسی میدانی اقتصاد آنلاین از معاملات انجام شده  در شهرهایی همچون تهران، قم، مشهد نشان می‌دهد بخشی از مالکان آپارتمان ها و یا زمین ها، اتباع خارجی هستند. این روند تا جایی پیش رفته است که حتی املاک خود را  در ایران اجاره می‌دهند و مستاجر هم به این موضوع که صاحبخانه عراقی و یا افغانستانی است، علم دارد. معاملات انجام شده به شکل رسمی و در قالب قولنامه‌ای در بنگاه معاملات املاک انجام می‌شود.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

غریب وطن: روایت مهاجرانی که بیش از 50 روز پشت مرزها در انتظار بازگشت به ایران به‌سر می‌برند

صبح‌امروز: حدود 200 نفر از مهاجران افغانستانی که بیشتر آن‌ها در ایران بدنیا آمده‌اند و سال‌ها کنار ما زندگی کردند روزهاست که در شرایطی سخت منتظر بازگشت به ایران هستند، اما شرایط پیش آمده و شیوع ویروس کرونا آن‌ها را در پشت مرز‌ها مستاصل کرده‌ است. 

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

زوج پزشک افغانستانی در ایران؛ پدر و مادر 4 فرزند و فعالیت سخت در خط مقدم مبارزه با کرونا

خبرگزاری آوا: دکتر «خادم حسین صادقی» و دکتر «کریمه صمدی»؛ زوج پزشک افغانستانی و موفقی هستند که با داشتن 4 «فرشته زمینی»، این روزها با وجود شیوع بیماری کرونا در جمهوری اسلامی ایران، نه تنها فعالیت‌شان را محدود نکردند، بلکه هم‌چنان خدمت‌رسانی به جامعه و هموطنان را ادامه می‌دهند.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

پلیس اسپانیا یک شبکه بین‌المللی قاچاق انسان را متلاشی کرد

یورونیوز: پلیس اسپانیا در جریان یک عملیات مشترک با نیروهای امنیتی دیگر کشورهای اروپایی و اینترپل، یک شبکه بزرگ قاچاق انسان را متلاشی کرد. به گفته نیروهای امنیتی اروپایی، این شبکه قربانیان را از کشورهای آفریقایی به اسپانیا قاچاق می‌کرد و پس از آن مخفیانه به فرانسه، بلژیک و آلمان انتقال می‌داد.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

شیوع کرونا چگونه شکل بحران مهاجرت را تغییر خواهد داد؟

یورونیوز: سازمان همکاری و توسعه اقتصادی(OECD)  در گزارشی اعلام کرد که بحران اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا می‌تواند ضمن تشدید انگیزه پناهندگی، از شتاب مهاجرت اقتصادی به کشورهای توسعه یافته بکاهد.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

کمک‌های مالی اروپا به ترکیه برای حمایت از پناهجویان افزایش می‌یابد

دویچه‌وله: اتحادیه اروپا اعلام کرد که به دلیل شیوع کرونا ۴۸۵ میلیون یورو دیگر را برای بهبود وضعیت پناهجویان در ترکیه اختصاص خواهد داد. پیش از این نیز اتحادیه اروپا برای حمایت از پناهجویان شش میلیارد یورو به ترکیه کمک کرده بود.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

یونان؛ در کمپ موریا حمله با چاقو بیش از کرونا جان پناهجویان را می‌گیرد

یورونیوز: در داخل کمپ موریا، بزرگترین اردوگاه پناهجویان یونان در جزیره لسبوس، نگرانی از شیوع کرونا وجود دارد و به همین دلیل موریا مانند دیگر کمپ‌های پناهجویان در سراسر این کشور در قرنطینه است. اما آنچه تاکنون بیش از ویروس کرونا جان مهاجران ساکن این کمپ را گرفته، جنایاتی است که با استفاده از چاقو انجام می‌شود.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

143 مهاجر افغان مبتلا به کرونا در کشورهای منطقه جان باخته‌اند

بی بی سی: وزارت امور مهاجران و عودت‌کنندگان افغانستان می‌گوید براساس اطلاعاتی که تاکنون به این وزارت رسیده، صدها تن از شهروندان افغانستان در کشورهای ایران، ترکیه، یونان و پاکستان به مرض کرونا مبتلا و از این میان ۱۴۳ تن آن‌ها جان باخته‌اند. بیشترین رقم قربانیان از ایران گزارش شده است.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

دولت یونان به دنبال اخراج ۱۰ هزار پناهنده از محل سکونتشان است

یورونیوز: دولت یونان در نظر دارد از روز دوشنبه بیش از ۱۰ هزار پناهنده را که به تازگی با درخواست پناهندگی آنها موافقت شده است از محل سکونتشان اخراج کند. وزارت سیاست مهاجرتی یونان قصد دارد محل سکونت این پناهندگان را در اختیار پناهجویانی بگذارد که هم اکنون در در اردوگاه های پرجمعیت ساکن هستند. هدف آتن از اجرای این طرح کاهش جمعیت در اردوگاه های پناهجویان در جزایر دریای اژه است.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

پناهجویان سوری در ترکیه همچنان مجبور به فروش اعضای بدن خود هستند

ایسنا: به گزارش ایسنا، روزنامه امارات الیوم در گزارشی نوشت: ابوعبدالله هنوز هم دردهایی در پشتش دارد. این آواره سوری که از چهار سال پیش در ترکیه زندگی می‌کند مجبور شد یکی از کلیه‌های خود را بفروشد تا بتواند زندگی کند.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

اشتراک گذاری
0
ادمین
ادمین

مطالب مرتبط

1400-08-08

بازخوانی پرونده کوچ بزرگ: روایت اعداد از کوچ بزرگ خاورمیانه! (تحلیلی بر رفتارشناسی مهاجرت جمعی پناهجویان در 6 کشور منتخب منطقه)


بیشتر بخوانید
1400-07-23

روند صعودی بازگشت مهاجران فاقدمدرک افغانستانی در زمان هشت ماهه‌ی اول سال 2021


بیشتر بخوانید
1400-07-18

پرسشنامه روش‌های مهاجرتی (اپلای کاری و تحصیلی)


بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما را دنبال کنید

  • خانه
  • انتشارات
  • رویدادها
  • پیمایش‌ها
  • تماس با ما
طراحی و توسعه توسط 8web